Организационна структура

Оперативната структура на нашата мултинационална корпорация е организирана такава, че да оптимизира ефективността и, където е възможно, да намали регулаторната сложност на юрисдикциите по света.ет

Сливането на европейските застрахователни дружества на Атрадиус е завършено

В Атрадиус непрекъснато се стремим да оптимизираме организацията си. Като част от тези усилия на 30 декември 2016 г. приключи сливането на двете ни европейски дъщерни дружества за кредитно застраховане - Atradius Credit Insurance N.V. и Compañía Española de Seguros y Reaseguros de Crédito y Caución, S.A.U. - в едно юридическо лице. От тази дата слятото дружество беше преименувано на Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros, но търговската марка Атрадиус и търговската марка Crédito y Caución ще продължат да се използват на съответните пазари.

 

Organisational structure Atradius

 

Новата организационна структура позволява на Атрадиус да намали сложността на наличието на два европейски застрахователни оператора, различни регулаторни среди и двойна рамка на управление, без това да повлияе на нашия успешен бизнес модел или утвърдени марки. Тя допълнително подобрява ефективността на нашето стойностно предложение за предоставяне на ненадминато обслужване на клиентите на световните пазари на кредитно застраховане и облигации.

Organisational structure Atradius

 

Свързано съдържание

Основни факти и цифри

Ние сме водещ световен доставчик на услуги по застраховане на търговски вземания, гаранции и събиране на вземания с присъствие на всички континенти. Ето и кратък преглед на нашия бизнес днес.

Мениджмънт

Нашите Управителен и Надзорен съвет управляват бизнеса ни, ръководейки се от интересите на нашите акционери и от нуждите на нашите клиенти.

Кредитен рейтинг

Рейтинговите агенции AM Best потвърдиха рейтинга ни за финансова стабилност като A (отличен) със стабилна перспектива, а Moody's - като A2 с положителна перспектива.